Postari populare

Moscheea Jumeirah Moscheea Jumeirah este construita in stilul arhitectural din perioada fatimida - este permisa vizitarea turistica . Moscheea Jumairah a fost multa vreme simbolul orasului Dubai,pana cand a fost inlocuita de Marea Moschee cu un minaret de 70 m inaltime...

Read more

An image in a post Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam...

Read more

Home Purchase Loan We all dream to own a home, at some point in our lives. In fact, this is a major driving force or one of the goals we have ahead while working day and night and saving a good share of the earnings every...

Read more

Cauta in site

Portul traditional

Portul traditional

Localnicii sunt foarte mandri de traditiile si obiceiurile lor,iar religia constituie fundamentul vietii sociale de cel putin 5 ori pe zi ai sa auzi,in orice parte a Dubaiului te-ai afla,chemarea la rugaciune). Nativii Dubaiului se diferentiaza prin vesmintele ...

Read more

Cautare in acest blog

miercuri, 10 noiembrie 2010

BonBon aduce luxul !

Una dintre zecile de companii care se ocupa cu organizrea nuntilor ( traditionalul scaun pentru mire si mire, lumini,aranjamente mese, decor interior, sunet, flori , ...etc pana la invitatii ...intr-un cuvant tot echipamentul necesar pentru sofisticatele gusturi arabesti ).
Numai rezervarea costa 2000 dirhami , pret in care viitoarea mireasa isi va alege meniul pentru oaspeti la care se mai adauga in jur de 48000 dirhami pentru restul.
Sa vedem cateva poze cu  ceea ce ofera aceasta companie in pretul inclus.

Traditionala "bancuta" pentru noii casatoriti unde sa stea si sa fie priviti de catre oaspeti in timp ce sunt fotografiati de catre fotografii angajati.
Mentionez faptul ca pana si femeile NU AU DREPTUL DE A FOTOGRAFIA MIREASA. Este o considerata o jignire la adresa familiei daca sunt luate poze fara permisiunea acesteia.
Totul este bine stabilit, daca doreste poze cu aceasta se duce frumos pe acea bancuta si fotografii angajati de catre mireasa vor fotografia, iar la final ea va imaprti pozele celor carora li se cuvin.( mai multe detalii puteti avea visitand arhiva blogului )











Elementele pentru decor  




Cateva dintre sediile companiei BonBon



Warba Center din Hamarain Center , Dubai
In Al 3in inainte de Hotelul Rotana 


Date de contact : waleed.bonbon@yahoo.com
Sau daca doriti sa priviti mai multe poze vizitati situl 
Deci se merita sau nu o astfel de nunta ? In Romania cu siguranta putini sunt cei care isi permit asemenea lux ...simplitatea poate ca totusi este solutia pentru altii.
Recunosc ca imi place exagerat de mult stilul celor din Emirate sau tarile din Golf !

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin