Postari populare

Moscheea Jumeirah Moscheea Jumeirah este construita in stilul arhitectural din perioada fatimida - este permisa vizitarea turistica . Moscheea Jumairah a fost multa vreme simbolul orasului Dubai,pana cand a fost inlocuita de Marea Moschee cu un minaret de 70 m inaltime...

Read more

An image in a post Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam...

Read more

Home Purchase Loan We all dream to own a home, at some point in our lives. In fact, this is a major driving force or one of the goals we have ahead while working day and night and saving a good share of the earnings every...

Read more

Cauta in site

Portul traditional

Portul traditional

Localnicii sunt foarte mandri de traditiile si obiceiurile lor,iar religia constituie fundamentul vietii sociale de cel putin 5 ori pe zi ai sa auzi,in orice parte a Dubaiului te-ai afla,chemarea la rugaciune). Nativii Dubaiului se diferentiaza prin vesmintele ...

Read more

Cautare in acest blog

luni, 13 septembrie 2010

Mituri partea 2 - Educatie pe gratis pt localnici


Febra sarbatorilor Islamice s-a incheiat, acum sa trecem la treaba noastra :)
Unde ramasesem ?



EDUCATIE PE GRATIS
Unele persoane afirma ca localnicii din Emirate au studiile gratuite oriunde in lume. Cine ar mai plati pentru  Cambridge sau Harvard atunci cand stii ca exista emiratezi care au aigurat invatamantul gratuity chiar in Emirate ?!
Exista doar o Universitate publica gratuita situate in Al Ain , dar pentru a ajunge acolo studentii trebuie sa fie absolventi cu note foarte mari, apoi ei ar trebui sa locuiasca acolo departe de familiile lor.



ADEVARUL :
Asemenea afrimatii sunt eronate. Nu toata lumea isi permite ca unii tineri de sex masculin sau feminin trebuie sa inceapa imediat a lucra cu scopul de a-si sprijini familiile lor.
In aceasta Universitate din Al Ain exista un numar limitat de locuri pentru toti participantii din tara. De multe ori localnicii sunt respinsi.
La Colegiul Superior de Tehnologie din intreaga tara pentru barbati si femei exista de asemenea locuri limitate, iar acest colegiu asigura doar o diploma, iar daca emiratezii / emiratezele doresc diploma de Bachelor sau Master, ei trebuie sa-si plateasca pentru propriile studii in universitatile private si colegii.
Intr-adevar exista unele persoane ( emirateze ) care beneficiaza de educatie gratuita , platita de catre Guvern sau armata, dar acestia  trebuie sa semneze un contract de a lucra cu ei timp de 10 ani , sau va trebui sa le plateasca inapoi o suma mare de bani.
Nu sunt prea multe persoane dintre acestea “norocoase” sa le numesc :)

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin