Postari populare

Moscheea Jumeirah Moscheea Jumeirah este construita in stilul arhitectural din perioada fatimida - este permisa vizitarea turistica . Moscheea Jumairah a fost multa vreme simbolul orasului Dubai,pana cand a fost inlocuita de Marea Moschee cu un minaret de 70 m inaltime...

Read more

An image in a post Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam...

Read more

Home Purchase Loan We all dream to own a home, at some point in our lives. In fact, this is a major driving force or one of the goals we have ahead while working day and night and saving a good share of the earnings every...

Read more

Cauta in site

Portul traditional

Portul traditional

Localnicii sunt foarte mandri de traditiile si obiceiurile lor,iar religia constituie fundamentul vietii sociale de cel putin 5 ori pe zi ai sa auzi,in orice parte a Dubaiului te-ai afla,chemarea la rugaciune). Nativii Dubaiului se diferentiaza prin vesmintele ...

Read more

Cautare in acest blog

luni, 6 septembrie 2010

Mituri despre Emirate si oamenii acestora - partea1Destul de des am intalnit articole peste articole, blogguri care ne vorbesc despre lucrurile fascinante ale traiului din Emirate si despre localnicii acestor locuri .Printre acestea insa exista putin adevar, in rest doar mituri pe care multe persoane le-ar crede daca nu ar intra in contact cu sursa  principala . Doresc sa clarific unele lucruri , pe care sa fiu sincera si eu le-am crezut la randul meu inainte de a interactiona cu persoanele, locurile si viata din aceasta regiune. 
Voi incepe cu cateva mituri pe care mi le mai amintesc in acest moment :

1.ESTI CETATEAN EMIRATEZ,AI SUTE DE DOLARI IN CONT !
Unele persoane ne vorbesc de niste sume deloc modeste la nasterea unui copil din cadrul unei familii de cetatenie emirateza ( mama sau tata emiratez ). Nu imi mai amintesc acum exact ce suma este stipulata, dar in orice caz pe undeva a miilor de USD. Doar ca ai un pasaport emiratez, iti garanteaza dreptul unei sume acordata de catre Guvern catre cel nou nascut.

ADEVARUL: Mi-as fi dorit sa fie adevart.... dar nu ... este decat un mit ! Intr-adevar cu multi ani in urma , statul garanta o mica suma , dar din pacate copilul emiratez nu mai obtine absolut nici o suma din partea Guvernului doar pentru simplu fapt ca este noroc si se numeste " Emiratez" .
In alte tari existe anumite beneficii ( alocatia pentru copil sau alt fel de sume asigurate de catre Guvern ) ei bine , aici nu mai exista asa ceva .

* In acest post, vorbim de copilul al carui parinti sunt oficial casatoriti conform Legii. Daca un copil cu tata emiratez este nascut inafara granitelor Emiratelor, el isi pierde automat din drepturi atat timp cat cei doi parinti nu sunt casatoriti legal.
In Emirate fiind un stat Islamic, prostitutia ,adulterul sau relatiile intime intre doua persoane necasatorite sunt aspru pedepsite de Lege.

Recomandat:
- Despre divortul in Emirate in cazul in care exista copii , va puteti documenta pe larg aici  

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin