Postari populare

Moscheea Jumeirah Moscheea Jumeirah este construita in stilul arhitectural din perioada fatimida - este permisa vizitarea turistica . Moscheea Jumairah a fost multa vreme simbolul orasului Dubai,pana cand a fost inlocuita de Marea Moschee cu un minaret de 70 m inaltime...

Read more

An image in a post Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam...

Read more

Home Purchase Loan We all dream to own a home, at some point in our lives. In fact, this is a major driving force or one of the goals we have ahead while working day and night and saving a good share of the earnings every...

Read more

Cauta in site

Portul traditional

Portul traditional

Localnicii sunt foarte mandri de traditiile si obiceiurile lor,iar religia constituie fundamentul vietii sociale de cel putin 5 ori pe zi ai sa auzi,in orice parte a Dubaiului te-ai afla,chemarea la rugaciune). Nativii Dubaiului se diferentiaza prin vesmintele ...

Read more

Cautare in acest blog

vineri, 6 ianuarie 2012

Joburi in Emiratele Arabe Unite


In decursul acestor ani , am primit tot felul de solicitari in vederea cautarii unui loc de munca. Nu va pot ajuta decat cu urmatorul sfat :
1. pentru gasirea unui loc de munca in Emirate, cel mai sigur si bun mod este ca persoana in cauza sa isi cumpere un bilet dus -intors de la Emirates Airlines ( caci tot ei se vor ocupa si de viza voastra ) si aceasta luna de vizita sa o dedcati exclusiv cautarii unui loc de munca. Luati ziarul Classifieds in care zilnic apar oferte cu locuri de mumnca disponibile, prezentati-va la posibilele interviuri si nu incetati a intreba si cunostiintele pentru eventualele locuri de munca. Intr-o luna de zile aveti timpul suficient pentru gasirea unui loc de munca, iar daca nici in aceasta luna nu reusiti, incercati sa va extindeti viza de vizita.
In general cei care vin in Emirate pentru cautarea unui loc de munca, reusesc sa gaseasca cu mai mare usurinta fata de persoanele aflate la mare distanta si care cauta locuri de munca prin internet sau prieteni.
Companiile din Emirate prefera a angaja un posibil candidat care este prezent in Emirate pe timpul interviului si care este deja pe viza de vizita. Acest candidat va avea sanse mai mari de reusita, dat fiind faptul ca firmele cauta persoane deja aflate in Emirate dornice sa lucreze.
O alta varianta mai este cea cu firmele de recrutare, dar care cer comisioane ilegale.

2. pentru persoanele care nu se pot deplasa direct la sursa, le recomand sa intrebe cunostiintele, prietenii si sa viziteze urmatoarele site-uri :


Le recomand pe acestea caci internetul este plin de tot felul de situri care promit tot felul de lucruri , dar care insa realitatea este cu totul alta.
Va doresc multa bafta celor aflati in situatia dificila de cautare de job si mereu sa fiti pozitivi !

4 comentarii:

shakuka spunea...

multumesc pt postare!
si eu visez intr-o zi sa ajung acolo si poate chiar sa ma angajez

uae fan spunea...

Cu placere,
inshallah Bunul Allah sa iti ajute sa iti realizezi visul :)

Anonim spunea...

Interesante sfaturi pentru job in UAE. M-am oprit la ,,
a intreba si cunostiintele ,,. Nu am asa ceva dar as dori o corespondenta cu sfatuitorul de pe blog dar pe mail. Chiar mi-as dori ca el sa devina una din cunostintele mele pe acel spatiu. Sunt interesat cu adevarat de un job.
Cu multumiri,
nk
niceene@gmail.com

Anonim spunea...

Vreu sa imi fac si eu incscriere pe situl asta al tau ca imi place tare mult si tot vin sa citesc pe el nu stiu cum si unde sa merg sa fac inscriere aici,am tot incercat dar nu imi apare nimic ,adesa mea este tzuky83@yahoo.com daca poti sa ma ajuti sa fac as fii multumita ,iti multumesc!RAMADAN MUBARAK!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin